BINL Bootcamp

DE MEEST
EFFECTIEVE
WORKOUT

dumbell

WEKELIJKS

CONTACTMOMENT

speech-bubble

SAMEN IS LEUKER
DAN ALLEEN

support

Ready for BINL Bootcamp Almelo?

FULL BODY WORK-OUT!

 

 

Wat doe je in een bootcamp?
Een Bootcamp les bestaat onder andere uit hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Je zal bijvoorbeeld op een snel tempo squats en push-ups uitvoeren, maar ook touwtje springen kan een onderdeel van een Bootcamp training zijn. Tijdens onze BINL Bootcamp is alles mogelijk.
Wat centraal staat is dat je op je eigen niveau jezelf kan ontwikkelen op fysiek gebied. Je kan instromen als beginner en je opwerken tot een gevorderde bootcamper. De combinatie van cardio en kracht komt tijdens elke training terug. Of wil je op een gezellige maar uitdagende manier werken aan je fysieke gestel? Kom een keer bij BINL een gratis proefles draaien en kom erachter wat de mogelijkheden zijn. Voor ieder niveau een training die je steeds weer naar de next level brengt. Samen met andere leuke mensen uit Almelo die jou ook zullen motiveren.

 

NO MORE EXCUSES | KOM VAN DIE BANK AF!

 

 

Let´s have some fun
Bij BINL streven wij ernaar dat jij plezier hebt tijdens het trainen. Wanneer jij plezier hebt tijdens het sporten volgt het resultaat vanzelf. En dat met een groep mensen om je heen die jou inspireren om het meeste uit je training te halen!
It´s for all levels
Onze trainingen zijn geschikt voor iedereen. De trainingen zitten zo in elkaar dat een beginner en een gevorderde aan dezelfde training kunnen meedoen en beide personen aan hun trekken komen. Onze trainers kunnen een training voor elk individu aanpassen zodat iedereen bediend kan worden.
And it´s outside!
Buiten trainen heeft vele voordelen, maar voor ons is de grootste nog wel het genot van buiten zijn. Of het nou vroeg in de ochtend is of met je kettlebell genieten van de zonsondergang; je dag goed beginnen of eindigen kan het beste buiten.

BINL BOOTCAMP ALMELO

1 KEER PER WEEK

€ 60 per maand

✔ €60,- per maand
✔ 6 – 10 personen
✔ 1 keer per week trainen
✔ 12 weken (3 maanden)
✔ 60 minuten
Een contract van drie maanden, daarna maandelijks opzegbaar.

2 KEER PER WEEK

€ 80 per maand

✔ €80,- per maand
✔ 6 – 10 personen
✔ 2 keer per week trainen
✔ 12 weken (3 maanden)
✔ 60 minuten
Een contract van drie maanden, daarna maandelijks opzegbaar.