Over BINL

BINL is een fitness- en lifestyle concept dat gefocust is op beweging en voeding. Onder begeleiding van onze personal trainers ontvang je persoonlijke begeleiding waarbij je samen aan de slag gaat om jouw doelstelling te bereiken zoals afvallen, conditie verbeteren en/of sterker worden. De focus tijdens mental coaching ligt op je gedachten en je mindset. We dagen je uit, motiveren, inspireren en adviseren. Door de combinatie van personal training, gezonde voeding en de juiste coaching zul je merken dat je beter in je vel zit en gezonder kunt gaan leven.

 

 

Riley
Heb jij nou een doel voor ogen, maar lukt het jou niet om dit alleen te realiseren? Dan wil ik je graag helpen dit doel te bereiken! Ik hou van een persoonlijk aanpak waarbij we kijken naar jou en hoe jij weer fit wordt of blijft. Laat je verrassen door de verschillende trainingen en ga samen met mij de uitdaging aan om jezelf te veranderen!

 


Ryan

Wil jij je energieker voelen en ondertussen beter in balans zijn? Je zelfvertrouwen, conditie, kracht, snelheid en coördinatie een boost geven? Ik help je hierbij met fitness personal training en/of personal
bokstraining! Met mijn boksskills op hoog niveau breng ik professionele begeleiding mee, zodat jij snel en op een effectieve manier jouw doelen behaalt. Ik geef zowel één-op-één uitdagende trainingen als small group trainingen.

 

Lynn
Ik help jou graag je gewenste resultaat te bereiken wat jij voor ogen hebt. Op zowel mentaal als fysiek vlak sta ik je bij en laat ik je net dat stapje verder zetten. Met mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat elke training uitdagend en afwisselend is. Daarnaast ben ik jouw persoonlijke (online) coach op het gebied van voeding. Ik stimuleer jou om gezond te eten, genoeg te bewegen en een gezonde levensstijl na te streven.

Ben je geïnteresseerd geraakt in persoonlijke begeleiding van één van onze trainers?
Vul onderstaand contactformulier vrijblijvend in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!